Opleidingsorkest

Het Opleidingsorkest Crescendo Voorthuizen (OCV) is een ontzettend enthousiast orkest en staat onder leiding van Vincent Verhage. De instrumenten die bespeeld worden zijn koperen blaasinstrumenten en saxofoons, aangevuld met slagwerk zoals drumstel en xylofoon.

Het opleidingsorkest is een voorloper van het Fanfare-orkest. Wanneer je het A-diploma hebt gehaald mag je meespelen bij het OCV. Als je een B-diploma hebt gehaald ga je naar het fanfare orkest.

Het OCV zie je en hoor je op ons Lenteconcert, maar dat is zeker niet het enige optreden dat dit leuke orkest verzorgt. Zo speelde ze ook bij de opening van de schaatsbaan, op de kerstmarkt en verzorgen ze nog andere leuke optredens in Voorthuizen zelf. Lijkt het je leuk om een keer te komen luisteren? Dan ben je van harte welkom in het Muziekhart van Voorthuizen aan de vd Berglaan 4 op woensdagen van 18:15 tot 19:15 uur.

Het OCV wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Voorthuizen.

Reacties zijn gesloten.