Opleiding en lid worden

Opleidingen

De muziekopleiding wordt in sinds seizoen 2022/23 in eigen beheer georganiseerd. Hiervoor is Crescendo een samenwerking aangegaan met professionele muziekdocenten. Het doel van de opleiding is het leren bespelen van een instrument en het leren samenspelen in een orkest.

Wanneer we onze opleiding in 2 korte kernwoorden moeten omschrijven zijn dit kwaliteit en plezier. Een belangrijke balans in deze leerzame hobby.

Tijdens de opleiding volg je een opleidingstraject, elk traject sluit je af met het halen van een KNMO-diploma (A t/m D). De vereniging is aangesloten bij de KNMO (voorheen KNFM). KNMO is de nieuwe muziekkoepel voor de amateurmuziek.  Wanneer je per 1 januari, 1 april of 1 september op muziekles wil bij Muziekvereniging Crescendo, kies je samen met de docenten een instrument wat het beste bij jou past en wat jou leuk lijkt.

Dit instrument krijg je in bruikleen van de vereniging. Aan de hand van deze keuze zal je opgeleid worden voor het Fanfare-orkest.

Bij Crescendo vind je twee soorten instrumenten: blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten.
Kijk voor een impressie en informatie onder “instrument aanbod”



Instrumenten aanbod

Lidmaatschap en lesgeld

Van leden verwachten wij een actieve deelname. Dat betekent dat we je inzetten voor bijvoorbeeld acties ten behoeve van de financiële gezondheid van de vereniging, schoonmaakwerkzaamheden etc. Hierdoor blijven de kosten per lid laag.

De contributie van de vereniging per 2023/2024 is;

  • € 20,50 per maand tot 16 jaar
  • € 24,00 per maand voor 16 jaar en ouder

De kosten van de muzieklessen zijn;

  • € 21,– per maand voor A en B
  • € 23,50 per maand voor C.
  • € 31,50 per maand voor D.

Al ervaring (Jongeren/Volwassenen) ?

Mocht je al ervaring hebben in het bespelen van een instrument, ook dan is er plek voor je binnen onze vereniging. Je bent van harte welkom om 1 van onze orkesten te komen beluisteren. Wellicht kun je zo instromen.

Toon hier vrijblijvend jouw belangstelling

Stuur een email tje naar bestuur@crescendo-voorthuizen.nl

of vul ons contact formulier in

Reacties zijn gesloten.