Vincent Verhage

(foto Marina Kemp)

Vincent is per september 2018 dirigent van Crescendo Voorthuizen. In 2004 is hij begonnen aan zijn euphoniumstudie conservatorium te Enschede waar hij les kreeg van Joost Smeets, de bastubaist van het Limburgs Symfonie Orkest en het Orkest van het Oosten. Masterclasses volgden van o.a. Steven Mead, Bernard Beniers, David Thornton en David Childs en Vincent remplaceerde bij diverse militaire orkesten en het Orkest van het Oosten. In Enschede studeerde Vincent 2 jaar HaFaBra-directie bij Hennie Rameakers om, na het behalen van zijn Bachelor euphonium, in Utrecht te beginnen aan zijn Master HaFaBra-directie bij Danny Oosterman. In deze periode ruilde hij zijn euphonium in voor de es-bas. Hij heeft in 2011 ook deze studie succesvol afgesloten met een 9 als eindcijfer. Vincent heeft inmiddels een uitgebreide ervaring als muzikant en dirigent bij orkesten op het hoogste niveau. Hij speelde onder andere bij Brassband Schoonhoven en Brassband Rijnmond. Ook wordt Vincent regelmatig als gastsolist uitgenodigd. Hij is tevens als dirigent verbonden aan brassband Amersfoort, harmonie K.T.S.M. uit Tiel.

Reacties zijn gesloten.