Fanfare-orkest

Met een B-diploma kom je in het Fanfareorkest. In dit orkest spelen ook diverse muzikanten die uit de regio komen.

De diversiteit van de muziek in het Fanfareorkest is groot. Denk aan musical, lichte muziek en solistische werken. De fanfarecommissie streeft er naar om vernieuwende, verfrissende en uitdagende optredens te verzorgen.

In november 2011 is het orkest gepromoveerd naar de 2e divisie van KNFM en op 13 juli 2013 haalde het een gouden plak op het WMC te Kerkrade! Voor het eerst uitkomend in de tweede divisie behaalde het Fanfareorkest in juni 2014, 86 punten op het Noord Veluws Muziekverband-Concertfestival. In november 2015 promoveerde het orkest met 85,58 punten en nogmaals in 2019 met 91,91 punten wederom naar de 1e divisie van de KNMO.

Elke woensdagavond van 19:30 tot 22:00 uur wordt er in het eigen muziekgebouw ” Het muziekhart van Voorthuizen” gerepeteerd. Het orkest bestaat uit ongeveer 45 leden en staat muzikaal onder leiding van dirigent Vincent Verhage.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij één van onze repetities.

repetitie oktober 2017 (panorama foto)

 

Reacties zijn gesloten.