A Cristmas Celebration

Voorthuizen, zaterdag 10 december 2022

In een goed aangeklede en mooi uitgelichte sporthal van De Eng was de Kerstsfeer duidelijk aanwezig. Het Fanfareorkest van Muziekvereniging Crescendo bracht “A Christmas Celebration”. In het voorprogramma speelde in de foyer het Opleidingsorkest Crescendo Voorthuizen (OCV) Kerstmuziek. Onder gezellige muziek verzamelde het toestromende publiek in afwachting totdat de sporthal om 19.45 uur openden.

Het OCV in het voorprogramma (foto Bram van den Heuvel)

Rode lopers leidde het publiek (ruim 300) naar hun zitplaatsen die rond het podium waren opgesteld. Het projectkoor en de Live Band namen hun plaatsen in op het verhoogde podium. De versierde kerstbomen en de romantische belichting zorgde voor een passende ambiance.

Het orkest, projectkoor en live band wisselde in een vlot programma zonder verdere aankondiging en onderbreking het programma af. Een groot projectiescherm achter het koor zorgde voor de publieke aanwijzingen en zangteksten. Bij het orkest liep een film mee die zorgde voor visuele ondersteuning bij “The Snowman”- (Walking in the Air). Een belangrijk aandeel in het programma was weggelegd voor het Fanfareorkest. Maar ook Diana Ranselaar was veelvuldig in actie als koordirigente/ muzikaal begeleider en zangeres met haar live band. De dirigent van Crescendo Vincent Verhage had voor deze avond een paar arrangementen gemaakt om met orkest, live band, projectkoor en zangeres een totaal optreden te verzorgen.

Sporthal De Eng

Onder de populaire Single Bells in swing-stijl verliet een uitbundig publiek de omgetoverde sporthal. Veel gehoorde opmerking vanuit het publiek waren …. Wat een mooi, vlot en afwisselend programma, voor herhaling vatbaar!

Barneveldsekrant

Reacties zijn gesloten.