Repetities weer van start

Goed nieuws. Het KNMO is met een protocol gekomen dat het mogelijk maakt de repetities weer te hervatten. Dit betekent dat het Fanfare orkest en OCV weer kunnen repeteren. Vanzelfsprekend zijn er richtlijnen waaraan wij ons moeten gaan houden maar dat doen we graag. Zolang muziek maken maar mogelijk is.

Het grootste probleem voor ons is de 2 meter afstand tussen muzikanten. Met een orkest dat normaliter uit meer dan 30 mensen bestaat en 2 meter afstand moet bewaren is er behoefte aan ruimte. Helaas kan ons verenigingsgebouw ons dit niet bieden. Het OCV zal met haar leden wel kunnen repeteren maar het Fanfare orkest zal moeten uitwijken.

Het Trefpunt in Voorthuizen is als nieuwe locatie gevonden. Gelukkig kan de vereniging van deze locatie gebruik maken totdat het seizoen officieel ten einde loopt. Dit betekent dus repeteren tot 15 juli. Natuurlijk is dit niet kosteloos. Een gebruikersbijdrage is vanzelfsprekend. Daarom, als u dit leest en ons als vereniging een warm hart toedraagt in deze moeilijke tijden ;-), verwijzen wij u naar onze donatie pagina. https://crescendo-voorthuizen.nl/steun-ons-als-donateur/. Hier kan u uw eenmalige donatie doen. Dank hiervoor!!

Hopelijk kunnen we na de zomer weer in ons eigen gebouw terecht maar de verwachtingen zijn nog niet groot. Zoeken naar een geschikte locatie voor na de zomer blijft onze aandacht houden.

Reacties zijn gesloten.