Sponsor in de Club van 100
 
Een sponsor is vooral bedoeld voor ondernemend Voorthuizen. U kent dat wel, er komt een verenigingslid uw bedrijf binnen en vraagt u een advertentie te plaatsen in het clubblad. Commercieel hebt u hier geen belang in, maar om het verenigingsleven te steunen werkt u hier aan mee. Op deze manier komen er met grote regelmaat mensen uw bedrijf binnen.

Wij willen dat anders. Crescendo maakt het u graag gemakkelijk!

Wanneer u sponsor wordt in de Club van 100 krijgt u jaarlijks een sponsorfactuur van ons. U ziet van ons geen leden meer op de vloer voor een advertentie in het clubblad. Crescendo doet echter graag wat voor u terug. Waar mogelijk krijgt u een vermelding met web-link op onze website, uw naam wordt vermeld tijdens ons Lenteconcert op de beamer en krijgen een plaats op het sponsordoek die op het terrein van ons Muziekhart wordt geplaatst. Leden van de club van 100 hebben gratis toegang voor twee personen op het jaarlijkse Lenteconcert elke derde zaterdag van maart. U kunt op deze manier, zonder veel moeite, Crescendo steunen om haar rol in de Voorthuizense samenleving te behouden.

Er zijn ook deelnemers die geen website bezitten. Daarnaast zijn er particuliere deelnemers die het vaak niet op prijs stellen als hun naam gepubliceerd wordt. Deelnemers zonder website;
  • Arnoud Fieret Bouw- en Aannemingsbedrijf fa. van Middendorp & Zn
  • Meubelmakerij J. Steenkamer
Deelnemen als sponsor? Schrijf u hier in!