Open repetitie Opleidingsorkest/jeugdorkest Crescendo Voorthuizen

Grijp je kans! Altijd al eens mee willen spelen in een orkest? Dat kan! Jij kan nu meespelen op jouw favoriete instrument! Van trompet tot saxofoon... Wij hebben het allemaal! Kom naar de open repetitie van het opleidingsorkest van Crescendo Voorthuizen. Wij zien er naar uit om jou te zien...

Open repetitie Fanfare orkest

Grijp je kans! Lijkt het je leuk om in een fanfareorkest te spelen? En vind je het tof om mooie concerten te geven? Kom kennismaken en meespelen tijdens onze open repetitie!Meld je aan via : bestuur@crescendo-voorthuizen.nl Wij zien er naar uit om jou te zien op 22 september!

FA-Concert aan het plein!

Zaterdag 20 november 2021 heeft het Fanfare Orkest van Muziekvereniging Crescendo een studiedag! Deze actieve repetitie- en teambuildingsdag wordt afgesloten met een gratis concert in het kerkje aan het Bunckmanplein. Zin in een mooi, toegankelijk en gratis concert?(Coronatoegangsbewijs verplicht)Je bent van harte welkom om te komen luisteren!

Crescendo en het Klassenorkest in De Eng

!!!Helaas hebben we in verband met Corona de gezamenlijke afsluiting moeten annuleren!!! De Wilhelmina school leerlingen vormen een klassenorkest die deze avond het geleerde in praktijk brengen voor ouders, familie en kennissen. Het fanfare orkest van Crescendo, aangevuld met het Opleidingsorkest Crescendo Voorthuizen (OCV) zullen hierbij voor muzikale ondersteuning zorgen.

Kerstconcert met een projectkoor en live band

Helaas hebben we ons kerstconcert met projectkoor op 18 december moeten annuleren. Gelukkig kunnen we al wel melden dat het concert uitgesteld wordt. We pogen het met kerst '22 alsnog ten gehore te kunnen brengen. Blijf onze website volgen!!

Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.