Corona nieuws en richtlijnen

Hieronder volgen de Corona richtlijnen zoals Crescendo ze conform de RIVM richtlijnen hanteert.

Voor jouw vereniging ook zo’n mooie infographic? Bestel hem nu op:

http://www.tactmuziek.shop

Praktische info

De lessen van Tjeerd en Ruben zullen plaatsvinden in de koepel, de lessen van Sabrina zullen plaatsvinden in de kantine. We willen jullie (en jullie ouders) vragen om op het parkeerplaatsje voor de fietsen (bij het hegje) te wachten. Jouw docent zal je komen ophalen, wanneer jouw les begint. Op die manier zorgen we ervoor dat niemand elkaar op minder dan 1,5 meter passeert en er niet te veel personen in het gebouw aanwezig zijn. 

De leerlingen van Tjeerd en Ruben zullen via de hoofdingang het gebouw ingaan en dan linksaf slaan de koepel in. De leerlingen van Sabrina zullen via de nooduitgang de kantine betreden. 

Bij binnenkomst staat er desinfecterende handgel en desinfecterende spray. Gebruik de handgel voordat jouw les begint en na afloop van de les weer. Maak na afloop van de muziekles jouw spullen en instrument goed schoon en ga direct na afloop van de muziekles naar huis. 

Wanneer ouders hun kind brengen of ophalen, blijf dan buiten wachten. Wanneer er meerdere ouders hun kind komen ophalen of brengen, houdt dan 1,5 meter afstand van elkaar.

Zie ook de namens TACT bijgevoegde brief

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.