Vertrouwenspersoon binnen Crescendo

Per februari 2023 heeft Crescendo een vertrouwenspersoon aangesteld.

Een veilige omgeving voor onze leden is erg belangrijk. Ongewenst gedrag kan overal voorkomen. Ook bij een vereniging. Om dit bespreekbaar te maken heeft Crescendo een vertrouwenspersoon aangesteld die onafhankelijk van onze vereniging beschikbaar is. Het is van belang dat onze leden met gevoelens van sociale onveiligheid dit bespreekbaar maken. Voor onze vereniging staat een veilige sociale omgeving voorop. Vind meer info over wat de vertrouwenspersoon voor je kan betekenen op Vertrouwenspersoon

Ons vertrouwenspersoon stelt zich voor:

Hallo, ik ben Janette Koot en per 2 februari 2023 vertrouwenspersoon van muziekvereniging Crescendo. Ik woon in Voorthuizen, ben getrouwd met Gerben en samen hebben wij drie kinderen die inmiddels uitgevlogen zijn. Ik ken Crescendo doordat onze dochter een aantal jaar lid is geweest. Verder wonen we natuurlijk in een fijn dorp waar je veel mensen kent, zo ook meerdere leden van Crescendo.
In het dagelijks leven werk ik bij Zorgbelang in Arnhem. Hier ben ik cliëntenvertrouwenspersoon voor de Wet zorg en dwang, specifiek voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een psycho-geriatrische aandoening (bijvoorbeeld mensen met dementie).
Het is fijn om mensen te helpen door een luisterend oor te zijn en samen te kijken hoe we een ontstane situatie op kunnen lossen.
Gebeurt er dus iets wat je niet fijn vindt en waar je met iemand over wil praten? Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken op 06-42 612 798 of janettekoot @ live.nl

Reacties zijn gesloten.