Crescendo ‘goed tot zeer goed’ in Limburg

CRESCENDO OP TOERNOOI
Na weken van studie en repetities was het zaterdag 25 juni zover dat Crescendo wilde ervaren hoe zij de corona-periode zijn doorgekomen. Dit deden ze door zich te laten beoordelen d.m.v. een juryrapport tijdens het Peeltoernooi in Meijel (Limburg). De te beoordeelde muziekwerken :
Patchwork van Johan de Meij, Valley of the Pinios van Kevin Houben en Black Saturday van Stijn Aertgeerts leverde Crescendo voor haar optreden het predicaat “GOED TOT ZEER GOED ” op, welk overeenkomt met 90 punten. De jury feliciteerde de dirigent Vincent Verhage met een goed en mooi klinkend fanfareorkest met uitstekende vooruitzichten voor de toekomst. Bij thuiskomst in het muziekhart van Voorthuizen is dit uitbundig en smaakvol afgesloten.

Crescendo op toernooi

Reacties zijn gesloten.