Afsluitend schoolkinderconcert

Voorthuizen. woensdagavond 29 juni was er in de tuin voor het muziekhart van Crescendo een afsluitend Kids in concert met de kinderen uit de groepen 5 en 6 van de kindcentra’s ‘De Vlindertuin’ en de ‘Van den Berghschool’. Het ruim aanwezige publiek, de ouders, opa’s en oma’s familieleden volgde de muzikale bijdrage van de kinderen in de verschillende vrolijke muziekwerken. Hiervoor was in samenwerking met de muziekschool Barneveld intensief op de scholen geoefend op o.a. triangel, bel, klokkenspel en waarbij natuurlijk de aansprekende liedjes een verhaallijn vormde. Het opstap-, opleiding- en fanfareorkest zorgde voor de begeleiding. Dat de kinderen er zin in hadden was overduidelijk te merken. Afsluitend was er voor de kinderen een ijsje en een goed gevulde Goodiebags. Ook konden ze verschillende blaasinstrumenten zelf uitproberen.

Het was druk in de tuin van het Muziekhart

Reacties zijn gesloten.