Peter Doest

Als kind begint Peter al snel op van alles en nog wat te tikken. Zijn ouders krijgen al snel door dat dit niet zomaar op zal houden. Het duurt dan ook niet lang voordat Peter slagwerk mag spelen in een orkest (Crescendo). Hier kan hij naar harte lust muziek maken en ontwikkelt hij een sterke voorkeur voor drums.

 Na een paar jaar is Peter er achter. Hij wil beroepsmuzikant worden. Na de middelbare school gaat hij dan ook naar het conservatorium. Nu nog steeds tikt Peter op alles wat los en vast zit, het enthousiasme van het jongetje dat net naar de fanfare mocht is nooit weggegaan! Muziek is een taal die recht het hart in gaat, dat spreekt Peter heel erg aan en daarom vind hij het zo leuk om het muziek maken met anderen te delen!

Peter heeft ondertussen in het binnen- en buitenland gespeeld in een ongelofelijke verscheidenheid aan stijlen en projecten. Hij werkte mee aan CD- en theaterproducties, begeleidde verschillende artiesten en is ingevallen voor drummers in allerlei bands. Van Zwartsluis tot Kameroen en van 3 tot 13.000 man publiek.

Reacties zijn gesloten.