Crescendo terug op podium met Lenteconcert

Voorthuizen, zaterdag 19 maart 2022, Sporthal “De Eng“ 

Crescendo presenteerde haar Opleidingsorkest (OCV), OpStapOrkest (OSO), de Slagwerkgroep en het fanfareorkest. Het fanfareorkest trapte de avond af onder leiding van dirigent Vincent Verhage. Vervolgens was het de beurt aan de opleidingsorkesten onder leiding van Nyncke de Vries. Met bekende muziek zoals “Bella Cia” en met “slagroomsoesjes” werd het publiek vermaakt door de jeugd van de vereniging. Na de pauze liet de Slagwerkgroep onder leiding van Ruben Maathuis van zich horen. “Een orkest is als een voetbalteam” vertelde Maathuis. “We hebben iedereen op de juiste plek nodig om goed te kunnen musiceren.” Het fanfareorkest verzorgde het laatste onderdeel met spetterend popsongs, waarbij het orkest in “A Little Prayer” tevens zong, maakte veel indruk bij het publiek. De avond werd afgesloten met een “Grand Finale” waarbij alle orkesten van Crescendo samen de avond afsloten met “Jungle Fantasy”.

Het Fanfareorkest onder leiding van Vincent Verhage
Het Opleidingsorkest OSO en OCV onder leiding van Nyncke de Vries
De “Grand Finale” samen met alle orkesten van Crescendo

Reacties zijn gesloten.