In memoriam Gerrit van de Wetering

Gerrit kwam uit Heerwaarden een klein plaatsje in de Betuwe. Omdat hij zijn huidige vrouw Hennie leerde kennen kwam hij in Terschuur wonen. Ging werken bij de Eltomation in Barneveld. Speelde cornet  en zocht een vereniging. Hij vond deze gelukkig in Crescendo. Jaren speelde Gerrit de 1e bugel.  Was een trouwe deelnemer aan de repetities en bij optredens. Miste bijna nooit. Na een 10-tal jaren vroeg hij of hij hoorn mocht spelen. Daar was ook behoefte aan. Gerrit was altijd bereid om te helpen bij allerlei acties en werkzaamheden. En hielp altijd met de oud-papieractie.  Na zijn pensionering hielp hij zelfs elke maand om achter de auto aan te lopen om het papier ophalen.

Na vele jaren op de hoorn te hebben gespeeld wilde hij zelf stoppen.

Het toenmalige bestuur benoemde hem tot erelid van verdienste van de vereniging.

September 2018 was Gerrit 40 jaar muzikant. En brachten we hem een muzikale hulde in Terschuur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.