Rabo Club support 2020

Ieder jaar organiseert Rabobank de actie ‘ClubSupport’. Hierbij wordt een deel van Rabobank’s winst verdeeld onder daarvoor geselecteerde verenigingen. Ook dit jaar is Muziekvereniging Crescendo uitgekozen om te mogen deelnemen aan deze actie. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, want door de groei van onze jeugdopleiding is financiële ondersteuning voor de aanschaf van nieuwe (les)instrumenten zeer welkom.

Eén stem is € 2,35 waard, 2 stemmen € 4,70. Onderschat de waarde van uw stem niet en stem met uw hele gezin! Bekijk hoe je ons kunt steunen op http://www.rabobank.nl/clubsupport

Hoe werkt deze actie? 

Ieder lid van de Rabobank mag een stem uitbrengen op een aantal verenigingen. Dit kan van 5 tot en met 25 oktober. 

Iedereen met een rekeningnummer van de Rabobank kan lid worden van de bank, dit is gratis en onafhankelijk van leeftijd. Op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ kan je je aanmelden als lid van de Rabobank en ook via de App van de Rabobank kan je je aanmelden als lid. Ga in de app naar je profiel en klik op ‘Contactgegevens wijzigen’Hier kan je zien of je al lid bent van de Rabobank en hier kan je ook lid worden mocht je het niet zijn. Zo ben je klaar om op 5 oktober je stem uit te brengen!

Hoe kun je stemmen?

Vanaf 5 tot en met 25 oktober kan jij je stem uitbrengen door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Omdat iedere stem telt, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen op Muziekvereniging Crescendo gaan stemmen. Deel deze informatie dus zoveel mogelijk met je familie, vrienden, collega’s, etc. 

We rekenen op jullie inzet!

Het bestuur van Muziekvereniging Crescendo 

Reacties zijn gesloten.