Seizoen ’20/’21 vangt aan

De laatste week van augustus is wanneer verenigingen / scholen langzaam aan weer opstarten. Het “normale” leven in Corona tijd vangt aan. De repetities van de verschillende orkesten beginnen weer. Puntjes op de i worden gezet om ook de roosters voor de muzieklessen snel beschikbaar te krijgen. Hopelijk zitten wij allemaal weer snel in ons ritme en kunnen wij toewerken naar mooie muzikale momenten. Wij brengen ze u graag ten gehore.

Het opleidingsorkest van Crescendo heeft haar eerste repetitie erop zitten. Haar eerste optreden tijdens de zomermarkten bij de Midden Nederland Hallen op 26 augustus viel in het water. Harde wind en regen heeft de organisatie doen besluiten het evenement te annuleren. Jammer, de jeugd was er klaar voor. Zo vroeg in het seizoen al hadden ze het onder leiding van Nyncke de Vries muzikaal weer snel op een rijtje.

De slagwerkgroep onder leiding van Ruben Maathuis komt ook snel weer bij elkaar. En het fanfare orkest onder leiding van Vincent Verhagen begint de 26e augustus weer met haar repetities. Voorlopig wijkt het fanfare orkest vanwege de Corona maatregelen uit naar het Trefpunt in Voorthuizen. Een schitterende repetitie ruimte waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Tot aan de verhuizing van het Trefpunt naar de nieuwe locatie Dorpshuis “de Eng” in de nieuwe wijk Wikselaarse Eng kan zij daar repeteren. Zolang de regels niet veranderen zal zij elders dan in het muziekhart moeten studeren. Een kostenpost waar de vereniging met een prachtig eigen gebouw niet op zit te wachten.

Mocht u ons (financieel) willen steunen dan kunt u via deze website een donatie doen. Klik hier

Een mooi aanbod van muzikaliteit waar Crescendo ook in het nieuwe seizoen hopelijk veel van kan laten horen.

Eens een repetitie bijwonen ? Belangstellend of als nieuw lid (jong / oud) zoek even contact via de website of loop eens binnen. Van harte welkom.

Ondanks de rare tijden waarin wij leven kijken we uit naar dit nieuwe seizoen en wensen wij iedereen veel muzikaal plezier toe.

Reacties zijn gesloten.