Lessen gaan weer starten

Goed nieuws! Op 28 april is bevestigd dat individuele muzieklessen weer toegestaan zijn voor kinderen tot en met 18 jaar. Natuurlijk alleen zolang we de regels van het RIVM in acht nemen. Achter de schermen zijn we druk bezig om er voor te zorgen dat jullie zo snel mogelijk weer naar muziekles kunnen. Inmiddels is het gebouw bijna ‘coronaproof’. Alle posters met de spelregels zijn opgehangen en het gebouw is op zo’n manier ingedeeld dat de 1,5 meter afstand bewaard kan worden. Daarnaast hebben we natuurlijk de medewerking van jullie en de docenten nodig om dit tot een succes te maken. De docenten zullen worden ingelicht over alle regels die gehanteerd moeten worden en jullie ook. Wanneer iedereen zich daar aan houdt, kunnen jullie eindelijk weer met veel plezier naar muziekles toe!

Reacties zijn gesloten.